Συμμετοχές σε Συνέδρια και Δράσεις \ Ανοιχτά Μουσεία στο κοινό. 180 χρόνια ΕΚΠΑ. Μάιος 2017

Το Μουσείο Τμήματος Οδοντιατρικής στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 180 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) συμμετείχε στη δράση για ανοιχτά Μουσεία στο κοινό από τις 11.00-15.00 το Σάββατο 6 Μαΐου 2017.
Δεκάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Ομ. Καθ. κ. Γεώργιο Βουγιουκλάκη, τον Δρ. Δημήτριο Κουτρούμπα και την κα. Μαργαρίτα Σακέλλιου τόσο στον κύριο εκθεσιακό χώρο του Μουσείου Οδοντιατρικής, όσο και στις μουσειακές νησίδες οι οποίες βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία του κτηριακού συγκροτήματος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.
Εκτός από το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό σημαντική ήταν και η εθελοντική συνεισφορά προπτυχιακών φοιτητών. Τόσο η προσέλευση του κοινού, όσο και η εθελοντική παρουσία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία για αυτό όλοι οι συντελεστές του Μουσείο αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλες και όλους για το μεγάλο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που επέδειξαν, υποσχόμενοι νέες καινοτόμες δράσεις με στόχο την προώθηση της ιστορίας της Ελληνικής Οδοντιατρικής αλλά και της Οδοντιατρικής εν γένει.